Contact us

Alles hangt af van de juiste keuze.

Zou u het riskeren? Houd het veilig met Kalmar originele onderdelen.

Bij containerbehandeling zijn maar weinig onderdelen net zo belangrijk als de twistlock-pin. Uw bedrijf hangt letterlijk af van hun betrouwbaarheid. Zelfs bij het werken met veilige en betrouwbare Kalmar apparatuur, vereisen twistlock-pinnen routine-inspectie en vervanging om te voorkomen dat ze breken tijdens het gebruik.

Voor zo‘n cruciaal onderdeel is uw leverancierskeuze van groot belang. Kalmar originele twistlock-pinnen zijn vakkundig ontworpen om de hoogste betrouwbaarheid te garanderen en zijn vervaardigd met behulp van zorgvuldig geselecteerde materialen. Onderzoek toont aan dat dit het verschil maakt. In een recente lange-termijntest van twistlock-pinnen onder herhaalde belastingcycli overtroffen de reservepinnen van Kalmar de niet-OEM-exemplaren met een enorm verschil.

Resultaten van een lange-termijnonderzoek waarbij een belastingamplitude van 25 MT cyclisch werd aangebracht op zowel de originele twistlock-pinnen van Kalmar als de niet-OEM twistlock-pinnen tot elke individuele pin het door breuk begaf. Download onze infographic voor meer informatie.
 
Source: Bromma white paper on structural durability 
 

Beperkte aanbieding: 20% korting op de catalogusprijs voor originele Kalmar twistlock-pinnen

Als u een maximale bedrijfstijd wilt garanderen – en een maximale veiligheid voor uw werknemers en bedrijfsmiddelen – is het vervangen van twistlock-pinnen van uw Kalmar-apparatuur door originele reserveonderdelen de slimste investering die u kunt doen. En dit is het slimste moment om dat te doen.

Gedurende een beperkte tijd bieden wij 20% korting op de catalogusprijs van twistlock-pinnen voor alle Kalmar-apparatuur. Bespaar vandaag nog en ontvang betrouwbare, beproefde reserveonderdelen die op de lange termijn nog meer besparen.

“Wij gebruiken originele twistlocks van Kalmar om dezelfde redenen dat wij al onze andere onderdelen origineel aankopen : er is geen betere garantie op een goede prijs/kwaliteitsverhouding. We weten dat wij, door bij jullie aan te kopen, dezelfde garantie hebben op een eersteklasproduct, dat even lang zal meegaan als het originele bij levering van de machine. Bovendien genieten wij, door jullie nabijheid en de snelle levering indien niet in stock, van een prima service. ”

Hans Huys  and Jo De Muer, Parah NV, Aalter, Belgium 

Contacteer ons om vandaag nog te bestellen!

Van 24/7 toegang tot verzending op dezelfde dag, Kalmar Service werkt eraan om het bestellen van reserveonderdelen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Contacteer ons om uw voorkeur te laten weten en ontvang 20% korting op de catalogusprijs voor uw volgende voorraad vervangende twistlock-pinnen.

E-mail

Bel ons

Bel +32 3 545 96 94 voor de klantenservice.

 

Inloggen op MyParts

Klik om in te loggen

 

Registreren voor MyParts

Registreren